Lid van verdiensten: Liane Kessels van Hoof

woensdag 04 december 2019

 

Liane, sinds dit jaar afgetreden als bestuurslid. Ze is al jaren actief binnen de vereniging als schutster, bestuurslid secretaris, barhulp, en nog vele andere vormen.

In 1987 is Liane lid van onze vereniging geworden, als 10 jarige begon ze met de recurve boog. Later is Liane nog even overgestapt naar de compound boog, maar hierna heeft ze toch weer de recurve opgepakt. Ze was zeer actief in het schieten van FITA wedstrijden in binnen en buitenland. Later ook actief geweest in het veldschieten, samen met Pap en Mam op pad met de caravan. Qua punten kon ze mooi mee, maar de absolute top was net niet weggelegd voor haar. Toch mocht ze mee op uitzending met het Nederlandse team naar Indonesië, helaas niet als schutster maar zijnde als toeschouwer.

Liane was schietend actief tot ongeveer 2011, hier na nog her en der een keer het koningsschieten mee geschoten. De laatste officiële wedstrijd heeft ze geschoten in 2014 , dit was de Rayon kampioenschappen Veld, in Ysselsteyn. Samen met Brian Janssen en vader Mart werd het een familie feestje. Ze wisten alle 3 het podium te behalen op dit kampioenschap.

Liane is sinds 13-02-2001 in het bestuur gekomen, ze werd in de ledenvergadering unaniem verkozen als nieuw bestuurslid, en is hierna direct als secretaris aan de slag gegaan. Niet altijd het mooiste en meest dankbare werk zoals de hulplijsten, welke in den beginne samen met Cor gemaakt werden. Liane heeft regelmatig dan ook zelf de diensten ingevuld, zeker op moment als andere leden verhinderd waren. De laatste 5 jaar was Liane ook verantwoordelijk voor de PR van de club welke ze overnam van vader Mart. Ook deze functie heeft ze altijd met veel passie vervuld.

Binnen het bestuur hebben we Liane ervaren als een zeer gepassioneerd bestuurslid welke de verenigingszaken altijd op orde had. Afspraak is afspraak en een eigen mening werd altijd goed onderbouwd.

Liane heeft zich binnen de vereniging voor langere tijd kosteloos ingezet. Dit heeft ons als vereniging doen besluiten Liane de titel Lid van Verdienste te geven.

Liane BEDANKT voor al jouw werk binnen de vereniging!

HBS Ons Genoegen Ysselsteyn